Gerrien Anbeek is co-auteur van het boek “Het Ondernemersalfabet”

Gerrien Anbeek is co-auteur van de hoofdstukken Communicatie en Leiderschap van Het Ondernemersalfabet

Ondernemen is een vak. Omdat het boek “Het Ondernemersalfabet” onverminderd enthousiast is ontvangen door ondernemers hebben wij besloten om Het ondernemersalfabet een opfrisbeurt te geven. Wet- en regelgeving is in de loop van de tijd gewijzigd waardoor sommige passages wat verouderd waren. Daarnaast zijn er andere schrijvers uitgenodigd om een aantal hoofdstukken voor hun rekening te nemen. Het stramien is hetzelfde, in korte, vlot geschreven hoofdstukken inzicht geven in veel onderwerpen die ondernemers bezig houden.

Naast de vaste auteurs Mariëtte Bos, Jacqueline Caro, Rick Franke, Jerry Grüter, Sheila van Limpt, Kees Tuip en Femke Westra zien wij nieuwe schrijvers als Gerrien Anbeek, Sergio Torres en Martijn Pont die de hoofdstukken C – Communicatie, L – Leiderschap, F – Financieren en Z – Zooitje (Lean produceren) van een nieuw jasje hebben voorzien. Stuk voor stuk experts op hun vakgebied.

De schrijvers weten uit eigen ervaring dat niets zo leuk is als je eigen onderneming runnen. Doen wat je wilt, niet bang zijn maar zeker ook steeds weloverwogen keuzes maken.

Deel dit bericht

Andere berichten

Als je werknemers schulden hebben

FD Persoonlijk interviewde Gerrien Anbeek voor Werk en Geld over financiële problemen op de werkvloer. Lang niet iedereen praat makkelijk over dit taboe. Het bieden van de juiste hulp

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Newsletter