SPREKER | DAGVOORZITTER

Gezaghebbende en sprankelende spreker

Gerrien Anbeek is een inspirerende spreker, moderator en dagvoorzitter. Zij faciliteert en organiseert regelmatig internationale workshops en seminars in het bedrijfsleven en de non-profit. Zij geeft hiermee een uniek inkijkje in huidige trends in organisaties en de samenleving. Haar boek Een Tesla inparkeren kan iedereen – Leiderschap in Digitale Transformatie en artikelen over trends op de arbeidsmarkt, leiderschap, ethische aspecten van AI en digitale transformatie ondersteunen dit.

Gerrien’s academische verbondenheid aan het Erasmus Governance Institute en in het verleden aan de UvA, geven een inhoudelijke en wetenschappelijke onderbouwing aan haar activiteiten. Zij studeerde af in de richting Vraagstukken van Management & Beleid aan de Universiteit Utrecht en voltooide de HBO-opleiding Personeel & Organisatie aan de Hogeschool Utrecht. Zij heeft de opleiding tot legal mediator en ADR specialist gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en het Programma voor ervaren Toezichthouders afgerond aan de Erasmus Universiteit.

INHOUDELIJK EN INSPIREREND

Gerrien combineert humor en inhoud tijdens haar presentaties en workshops. Zij is sociale wetenschapper en expert op het gebied van HR, leiderschap en digitale transformatie in organisaties. Zij koppelt een charismatische manier van presenteren en verbinding met haar publiek aan een grote hoeveelheid kennis, die zij concreet weet door te vertalen voor haar klanten. Het draait daarbij om mensen en hun verhalen en Gerrien zorgt ervoor dat zijzelf ook in beweging komen.

Zij levert concrete maatwerkoplossingen, bijvoorbeeld door design thinking workshops, leiderschapsontwikkeling, teambuilding en -assessment, Agile WoW en cultuurverandering trajecten. Voor organisaties zet zij de resultaten van een workshop desgewenst om in het gezamenlijk bepalen van een visie, missie of strategie, een nieuwe organisatiestructuur, een duiding van een team assessment en procesverbetervoorstellen. 

Gerrien heeft een Big4 consultancy achtergrond en meer dan 25 jaar ervaring met internationale complexe verandertrajecten bij klanten. 

BEVLOGEN EN EMPATHISCH

Haar bevlogen en empathische manier van presenteren maken Gerrien tot een charismatische en innemende persoonlijkheid. Zij is als spreker en dagvoorzitter toegankelijk, dynamisch en onderhoudend. Haar bijdragen worden als waardevol en inspirerend ervaren door haar brede kennis en deskundigheid, en door de interactieve praktijkcases waarmee zij de groep laat leren en mensen in beweging zet.

Gerrien heeft ruime ervaring als dagvoorzitter en spreker bij evenementen, off-sites en congressen. Via Schouten & Nelissen heeft zij in het verleden regelmatig leiderschapstrainingen en team coaching verzorgd. Zij vult een workshop of lezing inhoudelijk en qua vorm in overleg in met de klant en zorgt ervoor dat de dag op rolletjes verloopt. Zij is te boeken via Marga Miltenburg van ZijSpreekt.

Management Retraite Santenay

Gerrien Anbeek en Cint Kortmann van Quant Base bieden een vernieuwend concept van management training en retraite in Santenay, Bourgogne; de MANAGEMENT RETRAITE. Onderscheidend is het in een begeesterende omgeving opdoen van kennis over onderwerpen als digitale transformatie, big data en robotica, in combinatie met versnelling van leiderschapsontwikkeling. Maar wij doen meer: Door resultaten en inzichten over waar de organisatie naartoe gaat te onderbouwen met slimme tools en dashboards, wordt instant waarde en concurrentie-voordeel gecreëerd. Leiderschapsontwikkeling verloopt diepgaander en teambuilding en cultuurverandering verankeren beter door een concrete stip op de horizon met data visualisatie. Bezoeken aan toonaangevende en innovatieve wijnboeren versterken de ervaring en wijnproeverijen zorgen voor de nodige levenskunst. 

Gerrien Anbeek

“Het allerleukste vind ik het als ik met mijn inhoudelijke kennis en ervaring, zoals (digitale) transformatie en HR, cultuurverandering, de arbeidsmarkt en toekomst van werk, waarde mag toevoegen en verschil mag maken voor mijn publiek. Mijn lezingen, publicaties en boek zijn daarvoor het perfecte medium. Wetenschappelijk onderbouwde assessments en inzichten brengen en deze toepasbaar maken voor mijn klanten en publiek is mij veel liever dan allerlei meningen verkondigen over trends.”

Laat je inspireren en ga aan de slag! Boek Gerrien als spreker of dagvoorzitter via ZijSpreekt.

Newsletter