SPREKER EN DAGVOORZITTER

Gezaghebbende en sprankelende spreker

Gerrien Anbeek is een inspirerende internationale spreker en dagvoorzitter op congressen en in het bedrijfsleven. Onlangs verscheen haar boek: Een Tesla inparkeren kan iedereen – Leiderschap in Digitale Transformatie.  Zij publiceert artikelen in het Nederlands en Engels over leiderschap en digitale transformatie. Gerrien studeerde af in de richting Vraagstukken van Management & Beleid aan de Universiteit Utrecht en voltooide de HBO-opleiding Personeel & Organisatie. Zij heeft de opleiding tot legal mediator en ADR specialist gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam het Programma voor ervaren Toezichthouders aan de Erasmus Universiteit.  Gerrien is als spreker, dagvoorzitter en facilitator te boeken via Marga Miltenburg van ZijSpreekt.

INHOUDELIJK EN INSPIREREND

Gerrien combineert humor en inhoud tijdens haar presentaties en workshops. Zij is sociale wetenschapper en expert op het gebied van HR, leiderschap en digitale transformatie in organisaties. Zij koppelt een charismatische manier van presenteren en verbinding met haar publiek aan een grote hoeveelheid kennis. Het draait daarbij om mensen en hun verhalen en Gerrien zorgt er daarbij voor dat zij zelf ook in beweging komen.

Voor organisaties zet zij als dagvoorzitter de resultaten van een workshop desgewenst om in het gezamenlijk bepalen van een visie, missie of strategie, of het beschrijven van een organisatieschema en digitaal transformatieproces. Zij speelt daarbij in op situatie bij de klant en levert concrete maatwerkoplossingen op het gebied van leiderschapsontwikkeling, teambuilding, processen, organisatiestructuur en cultuurOrganisatieontwikkeling van mens en organisatie gaat zo hand in hand.

Gerrien heeft meer dan 25 jaar ervaring met internationale complexe verandertrajecten bij klanten. Zij geeft op congressen en in workshops een uniek inkijkje in huidige trends in organisaties en de samenleving. Zij gaat daarbij in op thema’s als leiderschap, digitale transformatie, AI, big data, arbeidsmarkt, toekomst van werk en beloning.

BEVLOGEN EN EMPATHISCH

Haar bevlogen en empathische manier van spreken maken Gerrien tot een charismatische en innemende persoonlijkheid. Zij is als spreker en dagvoorzitter toegankelijk, dynamisch en onderhoudend. Haar lezingen worden als waardevol en inspirerend ervaren door haar brede kennis en deskundigheid, door de interactieve praktijkcases waarmee zij haar visie onderbouwt en omdat zij met haar lezingen en workshops mensen in beweging zet.

Gerrien heeft ruime ervaring als dagvoorzitter en spreker bij evenementen, off-sites en congressen. Via Schouten & Nelissen heeft zij regelmatig leiderschapstrainingen en team coaching verzorgd. Zij vult de workshop inhoudelijk en qua vorm in met de klant en zorgt ervoor dat de dag volgens plan verloopt.

Management Retraite Santenay

Gerrien Anbeek en Cint Kortmann van Quant Base bieden een vernieuwend concept van management training en retraite in Santenay, Bourgogne; de MANAGEMENT RETRAITE. Onderscheidend is het in een begeesterende omgeving opdoen van kennis over onderwerpen als digitale transformatie, big data en robotica, in combinatie met versnelling van leiderschapsontwikkeling. Maar wij doen meer: Door resultaten en inzichten over waar de organisatie naartoe gaat te onderbouwen met slimme tools en dashboards, wordt instant waarde en concurrentie-voordeel gecreëerd. Leiderschapsontwikkeling verloopt diepgaander en teambuilding en cultuurverandering verankeren beter door een concrete stip op de horizon met data visualisatie. Bezoeken aan toonaangevende en innovatieve wijnboeren versterken de ervaring en wijnproeverijen zorgen voor de nodige levenskunst. 

Gerrien Anbeek

“Het allerleukste vind ik het als ik met mijn inhoudelijke kennis en ervaring, zoals (digitale) transformatie en HR, cultuurverandering, arbeidsmarkt en toekomst van werk, waarde mag toevoegen en verschil mag maken voor mijn publiek. Mijn lezingen, publicaties en boek zijn daarvoor het perfecte medium. Nieuwe feiten en inzichten brengen en deze toepasbaar maken voor mijn klanten en publiek is mij veel liever dan allerlei meningen verkondigen over trends.”

Laat je inspireren en ga aan de slag. Boek Gerrien als spreker of dagvoorzitter via ZijSpreekt.