AUTEUR

- BIOGRAFIE -

Vernieuwende auteur

Gerrien Anbeek is auteur van het boek: Een Tesla inparkeren kan iedereen – Leiderschap in Digitale Transformatie. Dit gaat over hoe je op een digitale manier toekomstbestendig bent en hoe jij je hierin gedraagt als leider. 

Zij is schrijfster van opinie-stukken vanuit haar HR & change expertise. Zij publiceert artikelen in het Nederlands en Engels in vakmedia en landelijke dagbladen als het FD, over leiderschap en digitale transformatie, beloning, arbeidsmarkt en de toekomst van werk. 

- OVER HET BOEK-

Een Tesla inparkeren kan iedereen

De aard van werk ziet er in de toekomst fundamenteel anders uit dan nu. Terwijl sommige banen verloren gaan en er vele nieuwe worden gecreëerd, zullen bijna alle banen veranderen als gevolg van de introductie van kunstmatige intelligentie en robotica. De rol van de manager is essentieel in het succesvol laten verlopen van deze transitie. 

Maar als leiderschap zo cruciaal is voor het laten slagen van een digitale transformatie, waarom zijn er dan niet veel meer transformaties succesvol? Hoe neem je nu als manager en professional de regie over je baan en je carrière? Digitale transformatie is de overgang naar een ander businessmodel of integrale manier van organiseren, waarbij digitale technologieën een dominante rol spelen. Gerrien beschrijft haar visie aan de hand van de leiderschapstransformatie-cyclus© en het zandlopermodel© (gedeponeerd in het register van de Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (I-DEPOT bewijs 126825, 20-07-2020) zodat je met meer plezier en zingeving leidinggeeft en je rol tijdens een digitale transformatie eigentijds en effectief in kunt vullen. Je krijgt kennis en inzicht in digitale transformatie en het boek plaatst context in de toekomst van werk en persoonlijk leiderschap.

Laat je inspireren en ga aan de slag. Zin in een kop koffie of een digitaal gesprek?

Newsletter