Uitgeverij EQuus presenteert: Een Tesla inparkeren kan iedereen – Gerrien Anbeek

Feestelijke boekpresentatie “Een Tesla inparkeren kan iedereen” in de Spiegelzaal van het Amstelhotel.

28 augustus is de grootse lancering van “Een Tesla inparkeren kan iedereen”, het eerste boek van Gerrien Anbeek.

Een zinnenprikkelende Royal High Tea ‘op uitnodiging’ zet de boekpresentatie luister bij in de Spiegelzaal van het Amstelhotel. Maaike Boots, community manager aan de HvA, zal Gerrien interviewen. We sluiten de middag af met een voordracht uit het boek door Gerrien.

“Als leiderschap zo cruciaal is voor het laten slagen van een digitale transformatie, waarom zijn er dan niet veel meer transformaties succesvol? Hoe neem je nu als manager en professional de regie over je baan en je carrière? Digitale transformatie is de overgang naar een ander businessmodel of integrale manier van organiseren, waarbij digitale technologieën een dominante rol spelen. Dit boek gaat over hoe je op een digitale manier toekomstbestendig bent en hoe jij je hierin gedraagt als leider. Gerrien Anbeek beschrijft haar visie aan de hand van de leiderschapstransformatiecyclus® en het zandlopermodel®, zodat je met meer plezier en zingeving leidinggeeft en je rol tijdens een digitale transformatie eigentijds en effectief in kunt vullen. Je krijgt kennis en inzicht in digitale transformatie en het boek plaatst context in de toekomst van werk en persoonlijk leiderschap. Het biedt handvatten voor leidinggevenden om zelf aan de slag te gaan, met succesvolle teams en organisaties als gevolg.”

Deel dit bericht

Andere berichten

Als je werknemers schulden hebben

FD Persoonlijk interviewde Gerrien Anbeek voor Werk en Geld over financiële problemen op de werkvloer. Lang niet iedereen praat makkelijk over dit taboe. Het bieden van de juiste hulp

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Newsletter