OVER GERRIEN

- COMMISSARIS, AUTEUR & SPREKER

Gerrien is commissaris, auteur en bevlogen spreker op congressen en bijeenkomsten. Zij begeleidt als bestuurder leiderschapstrajecten, digitale transformatie van HR en cultuurveranderingen bij organisaties en haalt daar de inspiratie uit voor haar lezingen en workshops. Zij maakt impact door sterkte op de inhoud te combineren met visie en empathie. Gerrien is als spreker, dagvoorzitter en facilitator te boeken via Marga Miltenburg van ZijSpreekt.

- carrière -

Gerrien's loopbaan

Gerrien’s carrière begon als trainee bij Rabobank en global director Program & Change Management bij KPMG Consulting. Voor de laatste werkte zij bijna vier jaar als expat in Washington DC, New York en London. Zij specialiseert zich in leiderschapsontwikkeling, digitale transformatie van HR en cultuurverandering voor global corporate organisaties, zoals Jacobs Douwe Egberts, PVH Europe, Rabobank, CGI, PostNL, ABN Amro en APG.

- activiteiten -

Gerrien's activiteiten

Gerrien werkt als interim bestuurder en adviseur bij global corporate organisaties. Zij helpt organisaties om zich voor te bereiden op veranderingen in het kader van digitale transformatie, op een manier die recht doet aan hun organisatie. Om zo waardecreatie mogelijk te maken, in plaats van leidinggevenden en medewerkers te vragen om op nieuwe manieren te werken binnen de grenzen van het oude businessmodel. 

Gerrien is commissaris bij Stichting GAZO, een eerstelijns gezondheidszorgorganisatie. Zij is lid van de Commissie Brede Welvaart VNO-NCW, die zich richt op het bereiken van een duurzame samenleving met gelijke kansen en werk (MVO), de Sustainable Development Goals UN en het vormgeven van een nieuw Rijnlands model. Zij was tot voor kort een gekozen lid van de NCD Ledenraad, Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren. Daarvoor was zij lid van de Raad van Toezicht van de Leprastichting. Binnen haar commissariaten vervult Gerrien een (voorzitters)rol in de selectie- en remuneratiecommissie.

- PASSIES -

Muziekfestivals & innovatie

Naast haar carrière is Gerrien sopraan in een klassiek zangkoor en heeft zij een aantal (klassieke) muziekfestivals opgezet en geleid. In 2017 organiseerde zij als voorzitter van de Innovatiecommissie van de Koninklijke IGC een Innovatiereis naar Silicon Valley en LA. Ze werd opgenomen in de What is Your Legacy | Vrouwen met Kracht collectie van Topvrouwen.nl.

Ga aan de slag en laat je inspireren door het boek, een lezing of een workshop